Pages

Friday, June 18, 2010

my beloved best frend










Halo halo. selamat siaaang.
Heran saya sudah bangun? saya juga. hahahaha.
Saat ini saya sedang beremail, ym, dengan dukun geblek tyo yang telah mengirimkan gue foto dua ciami haha.
Nah hari ini hari spesial karena teman yang banyak berjasa dalam hidup gue berulang tahun.
Sebut saja mawar.
Ups!

Maka dari itu post ini saya dedikasikan khusus buat ARTIST *seniman* kebanggaan saya yang sudah saya kenal seikitar dua tahun.
Selamat ulang tahun Adya Ari Respati.

Gadis ayu yang sangat enggak suka sama orang tidak berprinsip ini sering kali merendahkan diri, atau rendah hati yang malu-malu, ahiiiy, kalau dia ini tidak pintar tidak cantik apapun itu.
Padahal kenyataannya, dia itu pinter banget, dan cantik *sadar jeng!*.
Gue banyak banget belajar dari seorang Adya.

Meskipun kesan awalnya dia anak bandel yang jutek sinis sarkastik tajam pedas dan nyebelin, tapi berteman dengan dia adalah anugerah.
Selain dia berpengetahuan yang teramat luas, mahir be
rbahasa inggris juga selalu update dengan informasil teknologi, dia juga seorang seniman berbakat yang setia kawan dan senang membantu dan sharing ilmu.
Adya adalah salah satu teman favorit gue yang juga partner mengg
ila serta teman yang sejujurnya gue banyak berutang budi padanya.

Siapapun yang memuji design blog gue, salah banget kalau mengira gue yang jago, yang jago dari gue adalah minta tolong sama si artistik papan atas yang super kreatif bernama ADYA.
Yap, totally, blog ini dia yang design. terutama bannernya. Kecuali ka
ta-katanya dalam banner. hehe.
Keren kan? ENGGAK DIRAGUKAN!!
Kalau pernah liat custome shoes gue, dia juga yang bikin. Kalau liat foto gue di edit bagus-bagus dia juga tuh.
Atau kalau mau tau kenapa nilai video geo kelompok gue bagus
, cuma dia dewanya.
Dan dia adalah teman gue yang selalu bersedia ngebantu gue dan ngoreksi gue dalam banyak hal.
Thanks super duper alot my dear.

Without you, im nothing.

Bakat dia luar biasa, hobinya membaca juga selaras sama gue, walaupun gue masih harus berguru sama dia yyang membaca buku yg sebenernya dia ga suka, dan dia bisa baca versi english dan juga ebook, hebatnya lagi ingatan dia super tajam. Gue mah tiarap deh dibandingin sama kawan saya itu.
Dia juga mencintai seni musik, meskipun sama naasnyya sama gue, enggak bisa main alat musik, tapi dia bener-bener penikmat jazz dan semua yang dia suka pasti keren.
Dan soal design, enggak ada tandingannya, dia yang perfeksionis dan fi
losofis enggak pernah menciptakan design yang standar, selalu out satnding. thats Adya taste!
Yang tak ketingalan juga soal fotografi dan filmografi. Selera dia beuuuh mantap bana!
Edit foto jago, memotret juga apa lagi, tapi sayang.... satu hal yang belum mau dia akui, dia sebenernya narsis juga doyan foto. hahaha.

Semua foto kalo yang motoin dia hasilnya pasti dan mutlak bagus. Apalagi kalo udah dibumbuin sama editan dia beuuuuh tak ada duanya.
Dan soal gue bikin film, dia adalah salah satu orang yang memeberi gue ilmu juga, dia ngajarin dan mengomentari gue banyak hal. Gue bener-bener bersyukur dia ma
u peduliin film gue.

Dan yang bikin gue makin seneng adalah, waktu gue cerita kalo film gue masuk jiffest, dia seneng juga. Betapa Tuhan baik banget sama gue karena selain gue punya nyokap dan kakak yang hebat dan enggak ternilai, keluarga yang mulai membaik, juga teman yang sangat berharga buat gue : ADYA.


rasanya enggak akan cukup kalo ngebahas betapa kagum dan utang budi gue sama dia.
Tapi yang pasti gue enggak akan pernah lupa sama dia. Dia te
man SMA gue yang terhebat!
Dy, kalau gue udah sukses gue berusaha buat sedikit membalas jasamu yak! haha.
Tapi bagi gue utang budi sampai mati enggak bisa lunas. Thankks forever. ahaha maksudnya ge sangat berterimakasih sampai gue mati sama lo. hehe.
lo itu ibarat berlian yang menganggap berlian itu bukan hal yan
g lur biasa, tapi orang lain tau lo luar biasa,
Dan gue berharap orang-orang diluar sana makin menyambut baik kehadiran seniman muda besar yang nasionalismenya tinggi meski pedes komentarnya.
hehehe, Tapi justru itu, komentar pedas itu tanda syang kan. :D

new charming boy!





Yang nonton pertandingan antara Argentina dan Korea Selatan pasti tau si ganteng dan keren Gonzalo Higuain. Ya kan? Same with me. Tiba-tiba ada juga pemain bola yang gemilang di mata gue, setelah gue puas ngata-ngatain CR7 tentunya. hahaha.
Nah saking cintanya, nih gue berbagi, siapa sih dia. wuhuuu. but remember, he's mine! hahahahaha.

Gonzalo Higuain biography

Gonzalo Higuain Gonzalo Gerardo Higuaín (born December 10 1987 in Brest, France, Finistère, France) is an Argentina-France Football (soccer). He currently plays as a striker at the Spanish club Real Madrid.

Biography

Gonzalo Higuaín was born in France while his father, professional Argentine footballer Jorge Higuaín, was playing for Stade Brest 29, at that time in the French Ligue 1. Having left the country at the age of 10 months, he did not return to France until the 1998 FIFA World Cup. Even though he does not speak French, he holds a French passport, because his father was naturalized French. But in January 2007, he successfully applied for the Argentine nationality.
He is the younger brother of Federico Higuaín, who plays football for Independiente.

Club career

River Plate

Following his double strike in the Major football rivalries Boca Juniors vs River Plate local derby against Boca Juniors, Club Atlético River Plate manager Daniel Passarella declared that he had an 'enormous future' and was 'destined for superstardom'.

Touted by many as a star of the future, he attracted the interest of several big clubs such as A.C. Milan, S.S. Lazio, Manchester United F.C. and Chelsea F.C.. After Real Madrid C.F. capture of another South American starlet, Marcelo Vieira da Silva Júnior, rumours were mounting that Higuaín and Fernando Ruben Gago of Boca Juniors would be signing for the Whites in the future.

Real Madrid

2006/2007

Real Madrid successfully signed Higuaín for €13 million, after River Plate had earlier turned down a €10 million offer for the 19-year-old striker from Real.

The striker announced at the signing of his six and a half-year contract, "it's great to have the chance of playing for such an important club as Real Madrid. I feel proud that Madrid has noticed me."

Higuaín's first game for Real Madrid was against Real Zaragoza at home. Higuaín shone by creating several chances and delivering the assist which resulted in Madrid's 1-0 crucial win against Zaragoza.

Higuaín's first ever goal for Real Madrid came during the 62nd minute in Real Madrid's draw with local rivals Atlético Madrid on February 24 2007. His first home goal for Real Madrid came in the dying minutes of Real's crucial encounter with Espanyol on May 12 2007. With the match tied at 3-3, Higuaín won the ball with a sliding tackle before exchanging a one-two with Jose Antonio Reyes and slotting the ball into the net. It was this goal which enabled Real Madrid to overtake rivals Barcelona into first place and propelled them to their 30th League Title.

2007/2008

On May 4, 2008, with Real Madrid down 1-0 against Osasuna, and needing just 3 points from their final fours games, Higuaín came on for Saviola in the 67th minute and from a free kick, assisted Arjen Robben's equalizer in the 88th minute. Higuaín then struck the winning goal two minutes later to clinch Real Madrid's 31st La Liga championship and has now become a new idol for Real Madrid fans.

Despite being Real Madrid's title hero, Higuain found himself on the bench for Barcelona's visit to the Bernabeu four days later. However, as he had in previous games, Higuain came on to devastating effect, scoring with his first touch within a minute and helped his team to a crushing 4-1 victory.

2008/2009

On August 24, 2008 he became Real Madrid's cup hero, scoring in the 89th minute, giving Real Madrid a victory over Valencia CF and it's eighth Supercopa de España. After the close of the summer transfer window, Real Madrid revealed that they have turned down a €25 million offer for Higuain from Zenit St. Petersburg.

International career

Higuaín initially rejected calls from both the Argentine under 20s and French national teams, specifically a friendly against Greece national football team, November 15 2006, claiming at the time he was undecided for which country he would prefer to play.

Higuaín's international career was looking set to mirror that of David Trézéguet, whose father was Argentinian, but went on to play successfully for France. When Les Bleus called up Higuaín against Greece, they assigned him the shirt number 20, the number originally worn by Trézéguet. He was dubbed the new "David Trézéguet". Nevertheless, at the beginning of 2007 Higuaín expressed his desire to play for Argentina, and started the procedures to obtain Argentine citizenship.

In February 2008, Higuaín was called up by the Argentina national football team, for a friendly match against Guatemala. He scored two goals in his debut and Argentina won 5 : 0. Unfortunately, it was not officially recognized as FIFA as an "A" international match, and will not count towards his caps and goals in international play.

Yeah, good right?
huhu. thats why i love him. Dan dia nyetak 3 gol aja gitu. Maka puaslah Argentina unggul 4-1 atas Korsel. wihiii manstaplah!

Wednesday, June 16, 2010

im so sorry

Hello fellas, maaf nih aku lagi jarang update blog aku yang ini.
Bukan karena aku enggak mau atau apalah.
Tapi aku tengah disibukkan dengan banyak deadline.
Iyap deadline, lagi banyak artikel yang numpuk, dan juga ada project baru film dokumenter tentang kanker serviks, dan juga suka sok sibuk ngekor senpai zeke Khaseli yang lagi banyak gigs.
Ayo loh para bloggers yang tercintah gabung nonton aksi panggungnya Zeke Khaseli yang dahsyat.
Untuk Sabtu ini, 19 Juni 2010, bisa hadir menyasikan di konser adit surya (insomnia) sama malamnya di Teraskustik at teraskota BSD.
Buat info lebih lengkapnya bisa mampir ke zekekhaseli.com atau twitternya di @zekekhaseli.
Ayo mampir ke planet Salacca Zalacca dan saksikan kehebohan para aliennya!

Anyway yang nanya aku kuliah dimana, aku sepertinya tahun ini menunda kuliahku dulu, aku mau menyelesaikan beberapa project yang enggak pernah kelar karena sibuk sekolah *alasan* dan juga mau menikmati liburan di kala low season. Ada yang mau gabung.
Dan semoga setahun ini aku bisa lebih produktif.
Udah lama banget mandul nih. hehehe.

Oh ya aku juga enggak mau ketinggalan euforianya world cup. Jagoanku tetap England dan ditambah satu yang baru Spain. Setelah kecewa menyaksikan beberapa pertandingan yang kebanyakan draw. huhu.

Mohon doanya yah semua biar aku enggak termakan malasnya libur berlama-lama hehe.
Caw dulu

Friday, June 4, 2010

feels like home - Chantal Kreviazuk

Something in your eyes
Makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself
In your arms
There's something in your voice
Makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts
The rest of my life
If you knew how lonely my life has been
And how long I've felt so low
If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

Chorus: Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where
I come from
Feels like home to me
Feels like home to me
Feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks down a long dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright 'cause I have you here with me
And I can almost see through the dark there's light

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
If you knew how happy you are making me
I've never thought I'd love anyone so much

Chorus

Feels like I'm all the way back where I belong

Wednesday, June 2, 2010

yuk yuk share link blog

Hello my beloved fellas, hello June, hello universe!
Thanks for visit and follow my blog :)

Anyway.. Thanks juga buat majalah idola dan tercintaku, KaWanku, yang sudah me-review blogku di edisi #73 2010.

Nah mumpung lagi liburan dan bokek, ada baiknya aku menyembuhkan penyakit yag melandaku perkara sekolah padat. *apasih* Aku pengen banget hobi bacaku kembali. Karena hampir setahun aku enggak bisa baca seperti layaknya aku dulu. *ceilah* Nah berhubung buku udah menumpuk minta dibaca tapi kelihaian membacaku belum juga kembali, aku mau merangsangnya dengan baca yang gampang alias blogwalking.

Nah ayo semuanya yang punya blog, email ke aku di kettytressianah@yahoo.com alamat blogmu dan kenapa sih blog kamu itu cocok dibaca?
tenang tenang, enggak usah minder.
Yuks, blog yang menarik nanti aku promosiin disini deh.
ayoooo semuanyaaa. atau comment aja blog apa yang kamu referensiin ke aku.
aku tunggguuuuuuhhhh!!

cup cup muaaaah!

The Man Who Cant Be Moved - The Script

I Love this song. and the lyric already stolen my attention. So, enjoy this lyric. Buat yang belum tau lagunya yuks di googling dan tanya temen-temen yang lain yang punya. Atau email ke gue nanti gue emailin. *cough* yuk nyanyiiii!!

"The Man Who Can't Be Moved"


Going Back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move
Got some words on cardboard, got your picture in my hand
Saying, "If you see this girl can you tell her where I am?"

Some try to hand me money, they don't understand
I'm not broke I'm just a broken hearted man
I know it makes no sense but what else can I do
How can I move on when I'm still in love with you

'cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinkin maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on our corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving

Policeman says, "Son you can't stay here"
I said, "There's someone I'm waiting for if it's a day, a month, a year"
Gotta stand my ground even if it rains or snows
If she changes her mind this is the first place she will go

'cause If one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
Thinking maybe you'll come back here to the place that we'd meet
And you'll see me waiting for you on our corner of the street
So I'm not moving, I'm not moving,
I'm not moving, I'm not moving

People talk about the guy that's waiting on a girl
There are no holes in his shoes but a big hole in his world

Maybe I'll get famous as the man who can't be moved
Maybe you wont mean to but you'll see me on the news
And you'll come running to the corner
'cause you'll know it's just for you
I'm the man who can't be moved

[Chorus 2x]

Going back to the corner where I first saw you
Gonna camp in my sleeping bag I'm not gonna move